De mooiste dag van je leven

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu rest alleen nog het vinden van de perfecte trouwlocatie voor de mooiste dag van jullie leven. Als jullie op zoek zijn naar een stoere en knusse locatie waar jullie je helemaal op je gemak voelen, dan is brasserie de poort in leiden de ideale keuze voor jullie grote dag.

Een unieke trouwlocatie

Brasserie de poort is een van de mooiste trouwlocaties in leiden, en biedt een prachtige setting voor het vieren van jullie liefde. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie, een sfeervolle receptie, een uitgebreid diner of een spetterend feest, bij ons kunnen jullie terecht voor alle onderdelen van jullie trouwdag.

Proef de sfeer

Maak gerust een afspraak om langs te komen bij brasserie de poort en de ontspannen sfeer van onze unieke trouwlocatie te proeven. Tijdens deze afspraak informeren we jullie graag over alle mogelijkheden die we bieden voor jullie bruiloft. Of jullie nu slechts één dagonderdeel bij ons willen vieren of jullie complete bruiloft willen organiseren, wij staan klaar om jullie wensen te vervullen.

Laat ons voor jullie zorgen

Bij brasserie de poort begrijpen we hoe belangrijk het is dat jullie trouwdag perfect verloopt. Laat ons daarom de stress van de organisatie van jullie trouwdag wegnemen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het vieren van jullie liefde. Ons ervaren team staat klaar om elk detail te regelen, zodat jullie en jullie gasten kunnen genieten van een zorgeloze en onvergetelijke dag.

FAQ

Hebben jullie tips voor livemuziek?

Hoe lever ik mijn muziek aan voor de trouwplechtigheid in de Poortwachterszaal?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwdag bij brasserie de poort in leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en jullie speciale dag te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie de bruiloft van jullie dromen te realiseren! Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact