VIER HET MET JULLIE DIERBAREN

Of jullie nu 12,5, 25, 40 of zelfs 50 jaar getrouwd zijn, een huwelijksjubileum is een mijlpaal die absoluut gevierd moet worden! Het is een moment om terug te kijken op alle mooie herinneringen die jullie samen hebben opgebouwd en om vooruit te kijken naar de toekomst die nog voor jullie ligt. En waar kun je dat beter doen dan bij brasserie de poort in het prachtige leiden?

Voor elke gelegenheid

Of jullie nu een intiem diner willen organiseren met een select gezelschap of een groots feest willen geven voor al jullie familie en vrienden, bij ons kunnen we aan al jullie wensen voldoen. Onze diverse menu-opties en arrangementen zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen, zodat jullie huwelijksjubileum precies zo wordt als jullie het voor ogen hebben.

Laat ons voor jullie zorgen

Laat ons de stress van de organisatie van jullie huwelijksjubileum wegnemen, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren van jullie speciale dag.

FAQ

Is er een invalidetoilet?

Hoe zit het met de opstelling van de zaal?

Hebben jullie tips voor livemuziek?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie huwelijksjubileum in Leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en jullie speciale dag te plannen. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een huwelijksjubileum te creëren dat jullie nooit zullen vergeten! Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact