Menu

Woonkamer (Buitenverblijf)

Het aantal personen kan afwijken wegens het coronavirus, neem daarom contact met ons op.

Aan de achterkant van Brasserie Buitenhuis vind je het allernieuwste gedeelte van de brasserie: het Buitenverblijf. Het Buitenverblijf is onderverdeeld in drie ruimtes: de Zitkamer (77 m2), de Woonkamer (154 m2) en daar tussenin: Bar Buitenhuis. 

De Woonkamer is een ruime, lichte en sfeervolle ruimte welke ideaal voor een vergadering, lunch, borrel, diner of feest. De Woonkamer is gestyled met planten van Stadstuin "De Bloemenpoort" (buren van Brasserie de Poort). Op koude dagen zetten de de openhaarden aan. Bij de Woonkamer hoort een (privé) terrasgedeelte, waardoor je altijd naar buiten kan. 's Avonds geniet je van een adembenemende zonsondergang. Vanuit de bar worden de drankjes geserveerd. Kies je voor een all-in pakket? Dan zorgen we ervoor dat - naast dat we drankjes uitserveren - ook de selfservice ook goed gevuld zijn, zodat je op ieder moment van de dag je drankje kan pakken.  

Achter de woonkamer ligt onze (feest)zaal: de Trein. Wanneer je de Woonkamer reserveert, kun je (eventueel) ook gebruik maken van de Trein. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Druk op de groene button "maak prijsindicatie" hier links.

Afmeting 12 x 12,5 meter
Minimale omzet vanaf €2.500,-
Capaciteit theateropstelling 50 personen
Capaciteit borrel/feest 120 personen
Capaciteit bbq/buffet 80 personen
Capaciteit diner 60 personen
Maak prijsindicatie Contact
Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

E. info@poort.nl
T. 071 524 0933

Sluit venster
Reserveer direct een tafel of contact ons over het organiseren van een event