Menu

We love fish & we love to share

Heb jij ook zulke mooie herinneringen aan het heerlijke eten en drinken in je favoriete vakantieland? Die dagen waarop je ‘s middags met elkaar hapjes bestelt, een tafel vol, nog een wijntje en nóg een hapje. De middag wordt avond, kwam er maar nooit een einde aan. Bij Visbrasserie de Poort vind je die vakantie-vibes in eigen land. Je kunt er lunchen met een lekkere sandwich, maar de gehele dag door kun je ook lekkere bites met elkaar delen. Bekijk de menukaart, de zon begint al te schijnen.

Historische stadspoort

Visbrasserie de Poort is sinds 1999 gevestigd in een van de laatste twee stadspoorten die het gezellige Leiden nog rijk is. Het interieur sluit naadloos aan bij een stoere visbrasserie. De Chesterfieldbanken en olijfbomen zorgen voor een huiselijke sfeer. Vanuit de brasserie heb je door de grote raampartijen zicht op het water. Is het lekker weer, dan is het ultiem genieten op het zonnige terras. Aanmeren met een boot kan direct voor de deur of laat ons een rondvaart voor je verzorgen.

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? De Poortwachterszaal op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden en beschikt over een groot dakterras. Het enthousiaste personeel van Visbrasserie de Poort helpt je met de organisatie van het perfecte feest voor iedere gelegenheid.

‘Bij Visbrasserie de Poort vind je die vakantie-vibes in eigen land.’

Het team van Visbrasserie de Poort

Wij serveren jouw verse thee, snijden die lekkere carrotcake aan, maken je favoriete sandwich, bakken die lekkere bitterbal, zetten jouw tafel vol met de lekkerste ‘we love to share’-gerechtjes, tappen je biertje en mixen je gin-tonic. Van ’s ochtends 11.00 uur tot ’s avonds laat staat het team van Visbrasserie de Poort voor je klaar.

Fred Boutkan Chef-kok
Marijke van der Molen-Kuipers Restaurantmanager
Reserveer direct een tafel of contact ons over het organiseren van een event