Menu

We love fish & we love to share

Bij Brasserie de Poort serveren we het beste uit de zee en méér. Ook vegetariërs en vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze oude stadspoort. De vriendelijke bediening bezorgt je een onvergetelijke middag of avond. Good vibes, good food, dát is de Poort. Je kunt bij ons terecht voor een sandwich, maar de gehele dag door kun je ook lekkere gerechtjes en bites met elkaar delen. We love to share!

Historische stadspoort

Brasserie de Poort is sinds 1999 gevestigd in een van de laatste twee stadspoorten die het gezellige Leiden nog rijk is. Het interieur sluit naadloos aan bij een stoere brasserie. De Chesterfieldbanken en olijfbomen zorgen voor een huiselijke sfeer. Vanuit de brasserie heb je door de grote raampartijen zicht op het water. Is het lekker weer, dan is het ultiem genieten op het zonnige terras. Aanmeren met een boot kan direct voor de deur of laat ons een rondvaart voor je verzorgen.

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? De Poortwachterszaal op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden en beschikt over een groot dakterras. Het enthousiaste personeel van Brasserie de Poort helpt je met de organisatie van het perfecte feest voor iedere gelegenheid.

‘Bij Brasserie de Poort vind je die vakantie-vibes in eigen land.’

Het team van Brasserie de Poort

Wij serveren jouw verse thee, snijden die lekkere carrotcake aan, maken je favoriete sandwich, bakken die lekkere bitterbal, zetten jouw tafel vol met de lekkerste ‘we love to share’-gerechtjes, tappen je biertje en mixen je gin-tonic. Van ’s ochtends 11.00 uur tot ’s avonds laat staat het team van Visbrasserie de Poort voor je klaar.

Fred Boutkan Chef-kok
Kim Goosen Restaurantmanager
Reserveer direct een tafel of contact ons over het organiseren van een event