We love to share

Brasserie de Poort is de perfecte plek om neer te ploffen na een mooie wandeling door het Singelpark of tijdens een bezoek aan de stad. Bij ons draait het om warmte en vooral om jou. We love to share.   De dag start met een goed ontbijt. En de rest van de dag en de avond blijft het relaxt tijdens lunch, borrel en het diner. Samen geniet je van frisse sappen en limonades of een van de heerlijke koffiespecialiteiten vanuit onze bijzondere koffiebar. En heb je trek, dan kan je bij ons helemaal jouw hart ophalen. Want naast heerlijke huisgemaakte taartjes, sandwiches, serveren wij graag de lekkerste bites van het land en uit de zee. Bij Brasserie de Poort deel je samen een tafel vol verse vis, een goed stukje vlees en de lekkerste vegetarische gerechtjes.  

Stadspoort midden in het park aan het water

Onze mooie brasserie is gevestigd in een van de laatste twee stadspoorten die Leiden nog rijk is. Door de fantastische ligging aan het Singelpark en direct aan de Rijn, ben je hier altijd een klein beetje op vakantie. Het interieur van De Poort is geïnspireerd op onze buitenruimte. Veel groen, met prachtige interieuritems. En wat voor weer het ook is; elk jaargetijde heeft zijn eigen charme en je zit altijd lekker warm en gezellig. En het leuke is, veel van wat je ziet in ons interieur is te koop; gewoon bij onze buren in de Poort. Kom je met de boot? Dan meer je gewoon aan bij ons direct voor de deur. Er is voldoende plek voor meerdere boten. Heb je geen boot, maar lijkt het je heerlijk om Leiden te zien vanaf het water? Laat ons dan een mooie rondvaart voor je verzorgen.  

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? De Poortwachterszaal op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden en beschikt over een groot dakterras dat uitkijkt over het park en het water. Het personeel van Brasserie de Poort heeft meer dan 20 jaar ervaring met de organisatie van de mooiste feesten en helpt je met liefde met de organisatie van het perfecte feest voor iedere gelegenheid.

‘Waar wat te vieren valt, denk je aan De Poort’

Het team van Brasserie de Poort

Ons hechte team doet er alles aan om u een heerlijke tijd te bezorgen. Laat je in de watten leggen door deze vedettes!

 

Fred Boutkan Chef-kok
Kim Goosen Restaurantmanager
Reserveer direct een tafel of contact ons over het organiseren van een event