Vorige Volgende
Brasserie de Poort

Brasserie de Poort is de perfecte plek om neer te ploffen na een mooie wandeling door het Singelpark of tijdens een bezoek aan de stad. Wij bieden de lekkerste gerechtjes in een voorgerecht portie en zetten daarmee graag de tafel vol. Voor een ieder wat wils. We love to share.

Helaas moeten wij sinds 28 november onze deuren vanaf 17:00 uur sluiten, maar wees niet getreurd: het Love to Share diner is ook af te halen voor thuis. Het menu is te vinden bij Afhalen.

Brasserie de Poort is voor het eerst geopend tijdens de kerstdagen voor een heerlijk 5 gangen lunch! Dit menu is ook compleet vegetarisch mogelijk. Benieuwd naar wat wij serveren? Kijk dan snel bij Kerst.

 

Menukaart We love to share

Naast heerlijke huisgemaakte taartjes en sandwiches, serveren wij de lekkerste bites van het land en uit de zee. Bij Brasserie de Poort deel je samen een tafel vol verse vis, een goed stukje vlees en de beste vegetarische gerechtjes.

Menukaart
Iets te vieren? Eindeloze mogelijkheden

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren in de omgeving van Leiden? Bij De Poort hebben we een zeer gevarieerd aanbod van groepsarrangementen, waardoor we altijd in je wensen kunnen voorzien. Bekijk alle lunch-, borrel- en dinermogelijkheden.

Wegens de huidige omstandigheden zijn er beperkte mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, we helpen je graag.

Poortwachterszaal De mooiste feestzaal van Leiden

Een evenement organiseren in Leiden? De Poortwachterszaal op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste zaal van Leiden en beschikt over een groot dakterras. Het enthousiaste salesteam van Brasserie de Poort helpt je met de organisatie van het perfecte evenement voor iedere gelegenheid.

Bekijk zaal
Recensies
"We waren erg blij met hoe alles verlopen is. Was top!"
Diederik
"Al met al hebben wij een hele fijne avond gehad. Bedienend personeel was ook zeer vriendelijk en behulpzaam."
Babette
"Wij hebben een perfecte dag gehad mede door de locatie en personeel."
Erik
Reserveer direct een tafel of contact ons over het organiseren van een event